Challenge Pijnvrij werken in de tandartspraktijk

 

Als mondzorg verlener loop je een hoog risico op lichamelijke pijn en vroegtijdige uitval als gevolg van je werkzaamheden. Eeuwig zonde als je van je vak houdt en bovenal: onnodig!! Tijdens deze challenge krijg je elke avond in slechts 15 minuten tijd de belangrijkste tips die je per direct kan toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Zo maken we hét verschil voor tandartsen, assistenten en mondhygiënisten en verlagen we de prevalentie van werkgerelateerde pijn in de tandheelkundige setting!! Schrijf je in via de knop hieronder, dan ontvang je van mij alles wat je nodig hebt om mee te kunnen doen.

"Energiek, enthousiast, helder onderbouwd – fantastisch verhaal!" Bas Petit, Tandarts bij Jouw Tandarts

"Eigenlijk zou iedere collega binnen een tandheelkundig team ongeacht functie of positie deel moeten nemen aan deze training. Deze training is zeer waardevol om bestaande klachten te verminderen of weg te nemen en weer met frisse moed/lijf aan het werk te gaan."  Angelique Kooijman Praktijkmanager tandartsenpraktijk Da Costastraat Alphen aan den Rijn

Wat gaan we doen?

Maandag 25 maart t/m donderdag 28 maart elke avond om 19.30u kom ik 15 minuten live om je super efficiënt de belangrijkste tips te geven die lichamelijke klachten als gevolg van je werk kunnen verlichten/voorkomen. Dit wil je echt niet missen, zeker niet als je de duurzame inzetbaarheid van jezelf of je team wil vergroten. Tijdens de challenge geef ik je een aantal praktische, direct toepasbare tips, zodat je in een zeer korte tijd veel resultaat kan behalen. 

 

Waarom een challenge?

De meeste mondzorgverleners die ik heb mogen trainen, zijn behoorlijk druk bezet. Daarom wil ik in een zo kort mogelijke tijd, een zo groot mogelijk resultaat genereren voor iedereen die zichzelf een pijnvrije carrière wil bezorgen die zo lang duurt als hij/zij zelf wil! Door lichamelijke klachten als gevolg van je werk te verlichten en voorkomen, verzeker jij jezelf ervan dat je kan blijven genieten van het werk dat je het liefste doet, tot aan je pensioen! Dit lijkt vanzelfsprekend, maar is het zeker niet! Maar liefst 40% van de tandartsen haalt bijvoorbeeld het pensioen niet werkend! Zij zijn genoodzaakt om eerder uit te stappen als gevolg van werkgerelateerde pijn!! Ongelofelijk toch? En nergens voor nodig, mits je op tijd de juiste kennis tot je neemt en de slimste strategie volgt.