"Ik vind de workshops vooral een bewustwording van alle verkeerde gewoontes die je jezelf hebt aangeleerd door de jaren heen en er word echt specifiek naar jouw werksituatie gekeken en naar oplossingen gezocht." Vera Poort-vd Werf, tandarts-assistente. 

"Matthijs heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. En de prijs kwaliteitsverhouding is dan ook prima. Eigenlijk zou iedere startende collega binnen een tandheelkundig team ongeacht functie of positie deel moeten nemen aan deze training. Maar ook voor collega’s die al jaren in het vak zitten is deze training zeer waardevol om bestaande klachten te verminderen of weg te nemen en weer met frisse moed/lijf aan het werk te gaan." Angelique Kooijman, Praktijkmanager tandartsenpraktijk Da Costastraat Alphen aan den Rijn.

"Matthijs weet als geen ander hoe je in de dagelijkse praktijk je werkhouding steeds goed houdt, zodat je geen klachten krijgt. Of je nu aan de stoel werkt, assisteert, de balie of de sterilisatie doet. Echt een must voor je praktijk", Dr. James J.R. Huddleton-Slater, tandarts-gnatholoog.