Herken je dit?

Je bent net lekker aan het werk en daar begint het weer: een fel branderig gevoel tussen je schouderbladen. En de dag is nog maar net begonnen!

Je weet uit de literatuur dat bijna alle tandartsen te maken krijgen met werkgerelateerde pijn, maar je blijft hopen dat het jou niet gaat gebeuren. 

Aan het einde van de werkweek word je steeds vaker wakker met pijnlijke en stijve schouders.

De klachten lijken zich te verplaatsen naar je armen en zelfs je handen. Dit gaat toch niet erger worden?

 

Hoe zou het voor je zijn als je gewoon pijnvrij kon genieten van je werk, ook aan het einde van de dag? Dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele uitval van jezelf of je personeel omdat je gewoon weet wat je moet doen om werkgerelateerde pijn te voorkomen of verhelpen? Om zeker te weten dat je de tandheelkundige zorg kan blijven leveren op het niveau dat je gewend bent?

 

Door middel van een presentatie en praktijk training bij jou in de praktijk leer ik jou en je team alles over pijnvrij werken in de tandartspraktijk. Zodat je:

*Weet wat de meest voorkomende oorzaak is van werkgerelateerde pijn bij tandartsen

*Weet wat je kan doen om deze pijn te verlichten en voorkomen

*Een duidelijk overzicht hebt van alle mogelijke tips, tricks en tools die je kan inzetten om weer pijnvrij te kunnen genieten van datgene wat je het liefste doet

*Deze kennis ook daadwerkelijk toepast in je dagelijkse praktijk

 

De investering in jezelf en je team bedraagt (tot 8 deelnemers per traject) 2597,- (ex btw). De presentatie geef ik meestal de avond voorafgaand aan de praktijk training, zodat we overdag alle tijd hebben voor het praktijk gedeelte. Ik train tandheelkundige teams in alle soorten en maten dus neem voor jouw specifieke situatie even contact met me op. Kijken we samen of ik je een aanbod kan doen waar je blij van wordt. Na de Praktijktraining Ergonomie krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van een Praktijkobservatie. De Praktijkobservatie doe ik meestal ongeveer 2 maanden na de training. Ik kom hier dus speciaal voor terug naar de praktijk en kom meehelpen met het optimaliseren van ergonomie terwijl jullie 'gewoon' in bedrijf zijn. Lekker praktisch en super waardevolđź‘Ś De investering hiervoor bedraagt 997,- ex btw per dag.

 

Mag iedereen meedoen?

*Ja! Tenminste, iedereen die is verbonden aan jouw praktijk. Ik help dus tandartsen, endodontologen, orthodontisten, tandarts-assistenten, mondhygiënisten, sterilisatie (omloop) personeel en ook voor de baliemedewerkers is dit een waardevolle training.

 

Wat is er nodig?

*Voor de presentatie is er een ruimte nodig waar we allemaal in passen. Een beamer met scherm neem ik zelf mee (=inbegrepen) als de ruimte daar niet over beschikt. 

*Voor de praktijk training heb ik een van de behandelkamers nodig. Daar komen steeds tweetallen die ik op individueel niveau instructies geef zodat de trainingen echt maatwerk zijn en een optimaal resultaat opleveren. Er wordt op elkaar geoefend. Leuk en waardevol! 

 


Liever een individueel traject? Dat kan ook!

Ik kom 2 uur bij je langs voor een praktijk training, waarbij ik je werkhouding in kaart breng en jou help om ter plekke je werkplek goed in te stellen. Omdat ik werk met myofeedback apparatuur, weten we direct wat je al goed doet, en wat nog niet.

Het individuele traject bestaat uit:

1. Een online presentatie van 1u waarna je exact weet:

*wat voor jou de valkuilen zijn voor het ontstaan van werkgerelateerde pijn 
*wat je te doen staat om dit te voorkomen/jouw huidige situatie verbeteren

2. Een praktijk training van 2 uur:

Ik kom naar jouw praktijk toe (werkgebied heel Nederland!) en leer je alles wat je moet weten om pijnvrij te kunnen gaan / blijven werken 

3. Een online evaluatiemoment waarbij we doorspreken wat er inmiddels verbeterd is en waarbij we samen kijken naar waar nu nog de ruimte is voor verdere verbetering, zodat je pijnvrij kan (blijven) genieten van je werkzaamheden als tandheelkundige tot aan je pensioen. 

De investering in jezelf bedraagt 797,- (ex btw).  

Na dit traject weet je exact waar bij jou de verbeterpunten liggen én ben je al begonnen met het implementeren ervan. 


Liever eerst nog wat meer weten? Klik op de link hieronder en vraag een gratis sessie van 20 minuten aan. Tijdens deze gratis sessie kijken we samen op welke manier mijn kennis voor jou van waarde kan zijn. Ik deel bovendien gelijk een aantal waardevolle tips, zodat de door jou geïnvesteerde tijd zich direct al terugbetaalt. Interessant? Klik op de link hieronder en stuur me een bericht met de tekst 'gratis sessie' dan neem ik contact met je op.